Segueix la teua recuperació des de casa amb FisioMutua

Durant aquests dos mesos llargs de confinament, els treballadors mutualistes lesionats de baixa per accident laboral o malaltia professional, han pogut seguir, des de casa, els seus exercicis de recuperació funcional.

A través del portal de rehabilitació FisioMutua l’equip de fisios de la Mútua ha atés 9.546 sessions i 1.050 pacients, la qual cosa ha suposat una mitjana de 300 sessions diàries en línia d’exercicis per a curar i tractar trastorns múscul-esquelètics.

Els treballadors lesionats que han utilitzat la plataforma en línia FisioMutua, han pogut a través d’un vídeo, descargable en ordinador, tv o mòbil, continuar amb els exercicis que tenien pautats, de manera individualitzada.

A més, han estat en contacte telefònic diari amb els fisios els qui els han fet un seguiment el seu estat de salut. Com diu la Dra. Calduch, el més important, davant la impossibilitat del tractament presencial és que els nostres pacients estiguen atesos i ben cuidats durant tot el procés de la recuperació.

Rehabilitació 100% en línia per als treballadors accidentats

La plataforma telemàtica FisioMutua és una aposta ferma per les noves tecnologies amb la qual volem continuar assegurant el benestar, la recuperació i la reinserció laboral dels nostres treballadors accidentats.

Via web, la plataforma posa a la teua disposició 200 vídeos amb exercicis prescrits, personalitzats, per a la recuperació, enfortiment i prevenció de les lesions traumatològiques de maluc, coll, muscle, extremitats superiors i inferiors, a més de l’esquena. És un servei que pots utilitzar durant tot l’any.

Fisiomutua