Vacunació tercera dosi COVID-19

El passat 24 de novembre la Comissió Nacional de Salut Pública va aprovar l’administració d’una dosi de reforç amb vacuna d’ARN missatger, per a millorar la protecció enfront de la COVID-19 després de l’administració de la pauta completa als següents col·lectius:

  • Persones treballadores en l’àmbit sanitari i sociosanitari
  • Persones que treballen en qualsevol sector i siguen majors de 60 anys
  • Persones que treballen en qualsevol sector i que hagen rebut la vacuna Janssen.

Amb l’objectiu d’administrar una dosi de reforç a la major celeritat a tots aquests col·lectius, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha sol·licitat a les mútues col·laboradores amb la Seguretat Social col·laboració per a administrar aquestes dosis als seus afiliats.

Per a poder vacunar-se amb la dosi de reforç, aquesta ha d’administrar-se a partir dels 6 mesos de l’última dosi, excepte amb la vacuna Janssen, que serà a partir dels 3 mesos.

  • Les persones que van rebre les primeres dosis de vacunació en Unión de Mutuas rebran un SMS per a poder triar la seua cita per a vacunar-se de la tercera dosi.
  • Si en la teua empresa hi ha personal afiliat que per diversos motius que no es va vacunar en Unión de Mutuas, en aquesta ocasió podrà rebre la tercera dosi inscrivint-se en el següent enllaç. Una vegada registrat i després de realitzar les comprovacions adients, procedirem a remetre-li un SMS perquè puga autoagendar-se la cita.
  • Si la teua empresa requereix d’una planificació personalitzada o necessites realitzar qualsevol consulta, disposes d’un equip informatiu especialitzat que atendrà la teua sol·licitud. Telèfon de contacte: 964 727 704.

Unión de Mutuas està vacunant als col·lectius indicats per la Generalitat Valenciana, seguint amb la seua planificació establida, en els següents centres:

 

 

Castelló de la Plana. Institut de Traumatologia Unión de Mutuas
Av. del Lledó, 67, cantonada amb C/ Joan d’Herrera, 26
Accedeix a la visita virtual del nostre centre

 

 

 

 

Paterna
València Parc Tecnològic, Ronda Isaac Peral, 21
Accedeix a la visita virtual del nostre centre

Informació sanitària. Full informatiu de vacunació dosi de record enfront de COVID-19.

Si presentes algun efecte advers després de la vacunació, pots notificar-lo a través d’aquest enllaç.

Per a poder vacunar-se amb la dosi de reforç, aquesta ha d’administrar-se a partir dels 6 mesos de l’última dosi, excepte amb la vacuna Janssen, que serà a partir dels 3 mesos.

Intercanviabilitat de les vacunes

En el cas de les dosis de record, s’administrarà una vacuna de ARNm (la meitat de la dosi habitual en primovacunació de Spikevax (MODERNA), independentment de la vacuna utilitzada com primovacunació.

Coadministració amb altres vacunes

Les vacunes de ARNm enfront de COVID-19 es poden administrar de manera concomitant amb altres vacunes, en llocs anatòmics diferents, incloses les vacunes enfront de la grip i el pneumococ.

Malaltia en el moment de la vacunació

Les persones amb símptomes sospitosos de COVID-19 han de posposar la vacunació fins que es descarte el diagnòstic. D’igual manera, s’ha de posposar la vacunació de les persones en quarantena.

Vacunació en persones que han passat la COVID-19

A partir dels 6 mesos després de la 2a dosi quan estiguen completament recuperades i hagen finalitzat el període d’aïllament.

Vacunació en embarassades i lactants

No existeix contraindicació per a la vacunació enfront de COVID-19 en cap trimestre de l’embaràs i s’ha de facilitar que les embarassades arriben completament vacunades al període de màxim risc de complicacions en cas d’infecció per SARS-CoV-2 (finals del segon i tercer trimestre de l’embaràs).

S’administraran vacunes de ARNm, independentment de l’edat de la gestant.

Vacunació en persones amb COVID-19 persistent

Es recomana la vacunació d’aquestes persones quan els corresponga, amb la vacuna i pauta recomanades per al seu grup d’edat.