Notícies

18/02/2022

Unión de Mutuas amb «Castelló en Marxa Contra el Càncer»

El diumenge 3 d’abril a partir de les 11 hores se celebrarà la VI Marxa «Castelló en Marxa Contra el Càncer» organitzada per la Junta Provincial de l’AECC Castelló, amb l’objectiu de donar suport als pacients oncològics en el procés contra la malaltia.

Un any més, Unión de Mutuas estarà present en aquest esdeveniment solidari i de promoció de l’exercici físic, que recorrerà els carrers de la capital de la Plana, amb eixida i meta al Passeig Ribalta, amb un recorregut de 5 km, superior al d’edicions anteriors.

Aquest any la marxa solidària recupera el seu format habitual després de la passada edició marcada per la pandèmia, i està adaptada a tots els públics, es podrà anar corrents o caminant. El preu de la inscripció és de 10 euros que donen dret a la samarreta commemorativa, el dorsal i el regal. La recaptació obtinguda de les inscripcions es destinarà íntegrament a projectes de recerca oncològica.

Des de la mútua us animem a participar en aquesta important jornada solidària a què us podeu inscriure a: www.runnershome.es.

Unión de Mutuas manté un acord de col·laboració amb la Junta provincial d’AECC Castelló, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre aquesta malaltia a la societat, els treballadors de la mútua, els treballadors protegits i els autònoms adherits, i incidir en la importància de la prevenció i l’adopció d’hàbits de vida saludables perquè és la millor manera d’evitar i disminuir el risc de patir càncer.