Accesibilitat

Unión de Mutuas es compromet amb l’accessibilitat

Una de les manifestacions del compromís social d’Unión de Mutuas amb els treballadors i treballadores als quals presta servei és la seua decidida aposta per l’accessibilitat.

Aquest compromís es materialitza en un procés de millora contínua de les condicions d’accessibilitat dels centres d’Unión de Mutuas, que duu a terme conjuntament amb la Fundació per a l’Accessibilitat i la Responsabilitat Social. La fundació avalua les condicions d’accessibilitat dels centres i serveis d’Unió de Mútues aplicant el Sistema Indicador d’Accessibilitat, AIS, norma creada i registrada per la fundació, i validada i certificada per la certificadora internacional IMQ; Unión de Mutuas introdueix en els seus serveis i instal·lacions millores que responen a criteris d’usabilitat, confort i seguretat.

Amb la certificació AIS de tots els seus centres, Unión de Mutuas vol donar resposta a les necessitats de les persones que acudeixen a ells, tenint en compte la seua diversitat.

Els centres certificats poden veure’s en l’apartat de centres d’Unión de Mutuas, amb la indicació del nivell d’accessibilitat de cadascun d’ells (entre 1 i 5 estreles AIS).

“Unión de Mutuas es compromet amb les persones i amb l’accessibilitat; un desafiament present i de futur”.