Accesibilitat

Unión de Mutuas es compromet amb l’accessibilitat

Unión de Mutuas ha decidit apostar obertament per l’accessibilitat i ha iniciat el procés de certificació dels seus centres assistencials. D’esta manera, fa un pas avant en el seu compromís social amb els 286.259 treballadors a qui presta servicis.

En l’àmbit de la seua responsabilitat social, Unión de Mutuas inicia un procés de millora de les condicions d’accessibilitat, partint de la certificació del grau d’excel·lència amb què ja compten els seus centres d’atenció; un compromís que part del desig d’informar els seus usuaris de les condicions d’accesibildiad dels seus centres, per mitjà de la distinció dels mateixos, amb la certificació DIGA; un concepte d’accessibilitat que va més enllà de la mera supressió de barreres arquitectòniques. Un dels seus objectius fonamentals és facilitar i universalitzar l’ús més digne possible dels recursos, en relació amb la condició física, psíquica, sensorial o l’edat.

Ambdós organitzacions, Unió de Mútues i la creadora del Sistema de Certificació DIGA, Fundació Shangri-La, treballen juntes per la millora de l’accessibilitat de tots els elements que constituïxen el conjunt d’estructures físiques, funcionals i virtuals. Els centres certificats passen a formar part de la Guia DIGA. Poden veure’s en la web www.guiadiga.org, i també en la nostra web, en l’apartat de Centres d’Unión de Mutuas, amb el nivell d’accessibilitat de cada centre (entre 1 i 5 estreles DIGA) . Els centres de Nules, Onda, Burriana, Vila-real i la Vall d’Uixó tenen tres estreles, i el centre de l’Alcora està acreditat amb dos estreles.

“Unión de Mutuas es compromet amb l’accessibilitat i amb les persones; un desafiament present i de futuro”.