Accesibilitat

Unió de Mútues es compromet amb l’accessibilitat

Unió de Mútues ha decidit apostar obertament per l’accessibilitat i ha iniciat el procés de certificació dels seus centres assistencials. D’aquesta manera, fa un pas avanci en el seu compromís social amb els 286.259 treballadors als quals presta serveis.

En l’àmbit de la seva responsabilitat social, Unió de Mútues inicia un procés de millora de les condicions d’accessibilitat, partint de la certificació del grau d’excel·lència amb el qual ja expliquen els seus centres d’atenció; un compromís que parteix del desig d’informar als seus usuaris de les condicions de *accesibildiad dels seus centres, mitjançant la distinció dels mateixos, amb la certificació DIGA; un concepte d’accessibilitat que va més enllà de la mera supressió de barreres arquitectòniques. Un dels seus objectius fonamentals és facilitar i universalizar l’ús més digne possible dels recursos, en relació amb la condició física, psíquica, sensorial o l’edat.

Ambdues organitzacions, Unió de Mútues i la creadora del Sistema de Certificacion DIGUI, Fundació Shangri-La, treballen juntes per la millora de l’accessibilitat de tots els elements que constitueixen el conjunt d’estructures físiques, funcionals i virtuals. Els centres certificats passen a formar part de la Guia DIGA. Poden veure’s en la web www.guiadiga.org, i també en la nostra web, en l’apartat de Centres d’Unió de Mútues, amb el nivell d’accessibilitat de cada centre (entre 1 i 5 estels DIGA). Els centres de Nules, Onda, Burriana, Vila-real i la Vall d’Uixó tenen tres estels, i el centre de l’Alcora està acreditat amb dos estels.

“Unió de Mútues es compromet amb l’accessibilitat i amb les persones; un desafiament present i de futur”.