Accesibilitat

Unió de Mútues es compromet amb l’accessibilitat

Una de les manifestacions del compromís social d’Unió de Mútues amb els treballadors i treballadores als quals presta servei és la seva decidida aposta per l’accessibilitat.

Aquest compromís es materialitza en un procés de millora contínua de les condicions d’accessibilitat dels centres d’Unió de Mútues, que duu a terme conjuntament amb la Fundació per a l’Accessibilitat i la Responsabilitat Social. La fundació avalua les condicions d’accessibilitat dels centres i serveis d’Unió de Mútues aplicant el Sistema Indicador d’Accessibilitat, AIS, norma creada i registrada per la fundació, i validada i certificada per la certificadora internacional IMQ; Unió de Mútues introdueix en els seus serveis i instal·lacions millores que responen a criteris de usabilidad, confort i seguretat.

Amb la certificació AIS de tots els seus centres, Unió de Mútues vol donar resposta a les necessitats de les persones que acudeixen a ells, tenint en compte la seva diversitat.

Els centres certificats poden veure’s en l’apartat de centres d’Unió de Mútues, amb la indicació del nivell d’accessibilitat de cadascun d’ells (entre 1 i 5 estels AIS).

“Unió de Mútues es compromet amb les persones i amb l’accessibilitat; un desafiament present i de futur”.