Línia Assistencial 24h

La teva mútua 24 hores al dia
900 100 692

Unió de Mútues posa a la teva disposició la Línia Assistencial 24h, amb el nombre telefònic gratuït 900 100 692, i operativa tots els dies de l’any. Disposa d’un Call Center Medicalizado, amb un equip format per personal sanitari que atén i gestiona les urgències mèdiques per accident de treball i malaltia professional, tant a Espanya com a l’estranger.

Així, si un treballador d’una empresa associada a Unió de Mútues té un accident laboral, pots sol·licitar assistència mèdica a través d’aquest servei telefònic. Un professional mèdic, després d’obtenir les dades del que ha succeït i comprovar quin és l’estat del pacient, valorarà la gravetat de la lesió, els serveis mèdics que pugui precisar, indicarà l’hospital o centre assistencial més proper al que pot acudir i el mitjà de transport més adequat per traslladar a l’accidentat.

Si l’accident laboral té lloc a l’estranger, el personal mèdic donarà les pautes necessàries per a l’assistència mèdica i la repatriació de l’accidentat, si fos necessari. Per sol·licitar assistència des de l’estranger haurà de cridar-se a través del número + 34 964 238 111. A més, aquest nombre facilita informació per a empreses i treballadors que es desplacen a l’estranger.

Les empreses i els treballadors que han de desplaçar-se a l’estranger poden consultar els tràmits i les gestions prèvies necessàries , tant l’empresa com el treballador, amb la Tresoreria General de la Seguretat Social i l’Institut Nacional de la Seguretat Social.

La Línia Assistencial 24 hores també proporciona informació relativa a la xarxa de centres assistencials i administratius d’ Unió de Mútues i de tots els centres sanitaris concertats, i està disponible per a recollir queixes o reclamacions relacionades amb els serveis.

Vore Política de Privacitat i Protecció de Dades de Caràcter Personal