Tu que cuides, cuida’t

DVD formatiu audiovisual per a evitar que el treball d’atenció a la dependència danye la salut dels cuidadors familiars.

L’objectiu del DVD “TÚ QUE CUIDAS CUÍDATE” és facilitar informació i ajudar a reflexionar sobre les formes d’evitar que l’activitat de cuidar persones dependents en l’àmbit familiar acabe danyant la salut dels que els cuiden. Es tracta d’un material de formació pensat perquè vosté ho utilitze a la seua conveniència, en funció del temps que dispose en cada moment i del seu interés pels distints temes que es tracten, podent tornar sobre els distints continguts tantes vegades com desitge. En definitiva, posem en les seues mans una informació que jutgem útil i vosté decidix com gestionar-la.

El DVD “TÚ QUE CUIDAS CUÍDATE” conté:

  • Las Zapatillas Rojas (curtmetratge). Deixe’s portar per la història de Mario i Sofía. Segurament més d’una situació li recordarà moments passats o presents de la seua pròpia experiència.
  • Protagonistas reales (reportatge). Reflexions sobre l’atenció de les persones dependents en boca dels seus verdaders protagonistes.
  • Cuide su espalda (documental). Instruccions de bones pràctiques ergonòmiques, amb les pautes habituals que vosté utilitza en la seua activitat.
  • Evitar el desgaste (reportatge). Un grup de dones, professionals de la salut i la psicologia, oferixen algunes pistes sobre com evitar l’estrés que pot provocar el treball de cuidar persones en situació de dependència.