Notícies

30/07/2019

Cabañero SL rep el diploma Bonus gràcies a la reducció de la sinistralitat

Unión de Mutuas ha distingit a l’empresa valenciana Cabañero SL, especialista en la fabricació de finestres, per la seua feina en la reducció de la sinistralitat. Gràcies a la implantació del sistema de gestió de la prevenció de riscos laborals i la seua alta exigència en matèria preventiva, l’empresa Cabañero, no ha patit accidents laborals durant els últims anys.

L’acte del lliurament del diploma s’ha realitzat en les instal·lacions de l’empresa a Paterna; i hi han participat la directora territorial d’Unión de Mutuas M.ª Ángeles Capilla, el director de Cabañero, Ricardo de Gracia, el responsable de RRHH de l’empresa, Juan Limón i el tècnic de gestió de prestacions de la mútua, Luis Barber.

Cabañero ha rebut d’Unión de Mutuas l’incentiu Bonus, gràcies al compromís amb la seguretat en el treball i la reducció de la sinistralitat. Aquesta distinció l’atorga la Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social, DGOSS, que depén del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

El sistema Bonus permet recuperar fins al 10% de les quotes abonades per contingències professionals sempre que contribuïsquen eficaçment a la reducció de la sinistralitat i es realitzen actuacions efectives, inversions i millores en la prevenció dels accidents de treball i les malalties professionals.

A més, el principal objectiu és premiar les entitats que reduïxen la seua sinistralitat fins a aconseguir ràtios per sota de la mitjana del sector. Així mateix, les empreses que opten al Bonus han de complir els índexs de sinistralitat general i extrema, no haver patit cap sanció en matèria de Seguretat Social i complir les obligacions de prevenció de riscos laborals.

Cabañero Ventanas és una empresa especialitzada i líder en la fabricació de tancaments d’alumini i PVC. Durant els seus 40 anys de trajectòria en el sector, l’objectiu que ha regit la seua política empresarial ha estat satisfer els seus clients amb productes exclusius i de màxima qualitat mitjançant uns processos de fabricació ajustats als estàndards de la UE. A més, Cabañero compta amb els màxims certificats de qualitat del sector. L’empresa presta un servei complet tant a particulars com a professionals del sector: constructors, arquitectes i dissenyadors, i assessora directament sobre la fabricació i la instal·lació sense cap d’intermediari. Disposa de 16.000 m² d’instal·lacions dedicades a la fabricació, i nou punts de venda distribuïts entre Castelló, València, Paterna, Torrent i Eivissa.

Unión de Mutuas, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, té associades 37.475 empreses i protegix a 324.394 treballadors i treballadores. La seua principal activitat és tenir cura de la salut i el benestar laboral, de manera que gestiona una sèrie de prestacions sanitàries i econòmiques del sistema de la Seguretat Social, buscant sempre la qualitat i l’excel·lència, per poder realitzar una gestió econòmica eficient i transparent amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat de la Seguretat Social. A més, compta amb una àmplia estructura sanitària molt avançada que dona resposta a qualsevol patologia relacionada amb l’accident i la malaltia professional.