Notícies

21/11/2023

Cinqué seminari tècnic AMAT: Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral “Autoconeixement, autoestima i resiliència”

Dijous que ve 30 de novembre de 2023, d’11.00 a 13.00 hores, i el divendres 15 de desembre de 12.00 a 14.00 hores, tindrà lloc la cinquena jornada del “Seminari Tècnic sobre l’Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral”, una iniciativa emmarcada dins del Pla d’Activitats Conjuntes, que té com a objectiu ajudar a previndre i reduir les Contingències Professionals i Comunes en les empreses.

La cinquena conferència, sota el títol “Autoconeixement, autoestima i resiliència” serà impartida per Thais Alonso, CHO (Chief Happiness Officer) de Felicitat Organitzacional i Benestar Corporatiu per la Universitat La Salle. Consultora experta en mindfulness per la Universitat Europea Miguel de Cervantes, psicoterapeuta humanista i transpersonal i instructora de Meditació per la EDT i Experta en Intel·ligència Emocional i en processos de Canvi, Duel i Resiliència.

El començament d’aquesta jornada serà el dijous 30 de novembre en una sessió en línia de caràcter teòric, i es retransmetrà igualment en streaming i en diferit. El divendres 15 de desembre tindrà lloc la segona sessió amb una classe pràctica que serà presencial en l’Espai Ronda (Madrid, carrer Ronda de Segòvia, núm. 50) i en línia.

Inscriu-te de manera gratuïta en aquest següent enllaç

Descarregar la guia