Notícies

21/11/2017

Contra la violència de gènere UNEIX-TE!

Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, Unión de Mutuas se suma a les campanyes i actuacions que es duen a terme des dels diferents àmbits socials, públics i privats, a favor de l’erradicació d’aquesta tara social que enguany ja ha costat la vida de 44 dones, segons dades de la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere.

La mútua s’adhereix a la lluita contra la violència de gènere difonent la campanya “Hi ha Eixida”, promoguda pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat que, sota el lema No permetes la violència de gènere, envia un missatge d’esperança a les dones víctimes de la violència i fa una crida a la societat perquè no es quede parada i denuncie la violència de gènere, ja que és responsabilitat de tots y de totes.

Durant tota la setmana, la mútua distribuirà llaços morats, disponibles a la recepció de tots els seus centres, amb l’objectiu de cridar a l’acció i fer visible el problema. Igualment facilitarà les polseres que el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha repartit a la mútua per formar part de la xarxa d’empreses per una Societat Lliure de Violència de Gènere.

Unión de Mutuas és una entitat socialment responsable que manté un ferm compromís amb la dignitat, la confiança, l’excel·lència i la transparència, valors que formen part del seu Codi Ètic. Actualment la mútua està executant el seu IV Pla d’Igualtat per al període 2017-2019, que suposa la continuació, el desenvolupament i la consolidació de les polítiques d’igualtat implantades a l’entitat.

El 2016, va rebre el distintiu “Igualdad en la Empresa” otorgat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en reconeixement de la destacada i rellevant política d’igualtat de tractament i d’oportunitats que porta a terme la mútua amb els treballadors i les treballadores.