Notícies

13/10/2023

Dia Mundial de la Visió 2023: Prioritzant la Salut Ocular en el Món Laboral

Unión de Mutuas aspira a fer de la cura ocular una prioritat en el món laboral

El 12 d’octubre de 2023 es va commemorar el Dia Mundial de la Visió, una data destinada a destacar la importància de la cura ocular. En Unión de Mutuas, estem compromesos a enfocar-nos en la salut visual i a encoratjar als nostres mutualistes a unir-se a aquesta causa.

Sota el lema #LoveYourEyes, el Dia Mundial de la Visió ens recorda que, per a poder cuidar dels altres, primer hem de cuidar de nosaltres mateixos. La salut ocular és essencial per a mantindre un alt nivell de benestar i productivitat en el treball.  No obstant això, sovint la donem per descomptada i no li prestem l’atenció que mereix.

El primer pas cap a un lloc de treball més saludable i segur per als teus ulls és comprometre’t a cuidar la teua pròpia salut. Això inclou realitzar revisions oculars regulars, protegir els teus ulls de l’exposició a la llum ultraviolada i llums blaves, mantindre una dieta rica en nutrients essencials per a la vista, i descansar els teus ulls durant les jornades laborals extenses.

En Unión de Mutuas, entenem que els teus ulls són una part inavaluable de la teua vida, i encoratgem a tots a prendre mesures proactives per a preservar la visió.

El segon pas és conscienciar a les empreses de la importància de la salut ocular dels seus empleats. Això implica la integració de programes i polítiques que fomenten la prevenció i la cura dels ulls en el lloc de treball.

En el Dia Mundial de la Visió 2023, des d’Unión de Mutuas et convidem a unir-te al compromís de la cura ocular prenent mesures per a cuidar dels teus ulls i fomentant un lloc de treball més saludable en termes visuals. De la mateixa manera estem convençuts que una empresa que prioritza la salut dels seus empleats, augmenta la productivitat, redueix l’absentisme laboral i millora la seguretat i el benestar en el treball.