Notícies

19/07/2017

Els estudiants de Relacions Laborals i RH podran fer pràctiques a Unió de Mútues

Unión de Mutuas i el Col·legi de Graduats Socials de València han signat un conveni de col·laboració a través del qual els alumnes del grau de Relacions Laborals i Recursos Humans podran fer pràctiques formatives als diferents centres assistencials que té la Mútua, amb l’objectiu de complementar els coneixements universitaris dels estudiants i d’adquirir experiència per al desenvolupament de les seues futures activitats professionals.

El conveni ha estat subscrit pel director gerent d’Unión de Mutuas, Juan Enrique Blasco, i la presidenta del Col·legi Oficial de Graduats Socials de València, Carmen Pleite, aquest matí a la seu del Col·legi, a València.

Com a requisit, els estudiants han d’estar precol·legiats al Col·legi de Graduats Socials de València, que serà l’encarregat de proporcionar la llista dels alumnes i de les alumnes que desitgen fer les pràctiques a la mútua. Una vegada seleccionats, les pràctiques es formalitzaran omplint els impresos corresponents i presentant-los per al seu registre a ADEIT.

Amb la signatura d’aquest conveni, Unió de Mútues i el Col·legi de Graduats també es comprometen a promoure i desenvolupar activitats formatives i informatives en matèria jurídico-laboral, de prevenció de riscos laborals, així com de totes les novetats que sorgisquen en l’àmbit de la salut en el treball, dirigides a empresaris associats, treballadors protegits i professionals autònoms adherits.

L’acord incideix en la importància, per part d’ambdues entitats, d’ajudar i assessorar els col·legiats sobre tota la normativa que afecta les empreses en la seua relació amb la Seguretat Social, les modificacions del dret laboral, o tota la gestió i les responsabilitats que comporta la prevenció de riscos laborals, i la incapacitat temporal del treball derivada d’un accident de treball i de malaltia professional, entre altres funcions que constitueixen la comesa de la mútua.