Notícies

02/05/2024

Jornada a Vinaròs: processos d’incapacitat temporal de llarga durada

En la jornada celebrada dimarts passat 30 d’abril en el centre assistencial d’Unión de Mutuas de Vinaròs, es van explorar els complexos processos relacionats amb la incapacitat temporal de llarga durada. Aquesta trobada, que va reunir els principals experts del sector i tramitadores RED de l’Alt Maestrat, es va destacar com una oportunitat per a exposar temes involucrats en l’àmbit laboral.

La jornada, que va començar a les 9.30 del matí amb la presentació de Mapi Rafels, directora de la Unitat Prestació Econòmica, Recaptació i Afiliació, va oferir una plataforma per a la presentació dels punts clau del programa per part d’Ana Arrufat, subdirectora de l’Àrea de Prestacions Econòmiques, Recaptació i Afiliació.

Durant la trobada, es van abordar diversos aspectes relacionats amb els processos d’incapacitat temporal de llarga durada, des de l’alta inspecció mèdica de l’INSS en processos de menys de 365 dies fins a l’inici d’incapacitat permanent per venciment del termini màxim de 545 dies d’incapacitat temporal.

Els participants no sols van tenir l’oportunitat d’aprofundir en aquests temes complexos, sinó també de compartir experiències pràctiques, enriquint així el coneixement col·lectiu i enfortint els llaços professionals en la comunitat.

Aquesta jornada marca el compromís continu d’Unión de Mutuas a proporcionar oportunitats d’aprenentatge significatives dins del seu àmbit d’actuació. La Mútua continua treballant en aquesta línia per a oferir valor als seus grups d’interès.