Notícies

20/10/2022

Jornada informativa: Compartint bones pràctiques. Reducció dels trastorns musculesquelètics en l’administració pública

Del 24 al 28 d’octubre se celebra la Setmana Europea per a la Seguretat i Salut en el Treball. Al llarg d’aquesta setmana se celebren múltiples actes i iniciatives en tots els Estats membres de la Unió Europea per part de sindicats, empreses, Administració Pública i altres entitats a fi de promocionar la seguretat i la salut en el treball i de donar suport a les campanyes europees, demostrant que la prevenció de malalties i accidents en el lloc de treball és una prioritat principal a Europa.

A Espanya, l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball, com a centre de referència de l’Agència Europea, promou la realització de diferents esdeveniments, gràcies a la col·laboració de la Xarxa Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball i a diferents organitzacions que, al llarg del territori espanyol, participen en la campanya contribuint a sensibilitzar sobre la importància de cadascuna de les campanyes europees, així com a proporcionar informació sobre les actuacions necessàries per a garantir llocs de treball saludables.

Des d’Unión de Mutuas, volem unir-nos a aquesta iniciativa organitzant una jornada en la qual s’exposaran bones pràctiques en matèria de prevenció de trastorns múscul-esquelètics dins de l’Administració Pública. La jornada estarà inaugurada per Elvira Ródenas, Directora General de Treball, Benestar i Seguretat Laboral, i Directora General del INVASSAT i Carmen Barber, Directora Gerent d’Unión de Mutuas. A més, comptarà amb la participació d’entitats com a Diputació de València, Diputació de Castelló, INVASSAT i Unión de Mutuas. La clausura de la jornada serà a càrrec d’Emilio Gómez, Responsable de Prevenció  d’Unión de Mutuas.

La jornada tindrà lloc en la seu central d’Unión de Mutuas de Castelló, el pròxim 28 d’octubre, a les 10.30 hores, i els assistents podran acudir presencialment o connectar-se a través de webinar.

Programa de la jornada          Inscripción para webinar           Inscripción presencial