Notícies

18/06/2024

Jornada sobre Benestar Emocional: “Taller Psicosocial. Introducció al Benestar Emocional” en Unión de Mutuas

Avui dimarts, Unión de Mutuas ha realitzat un taller psicosocial sota el títol: “Introducció al Benestar Emocional” en el seu centre assistencial situat a Paterna. Aquesta jornada, organitzada tant en modalitat presencial com a través de seminari web, ha estat moderada per Claudia Badenes, psicòloga d’Unión de Mutuas.

Durant la jornada, els participants han tingut l’oportunitat d’endinsar-se en la importància de les emocions en l’assoliment de l’èxit personal i professional. Claudia Badenes ha guiat als assistents a través d’un programa dissenyat per a aprendre a gestionar les emocions des de l’experiència individual, entenent així els desafiaments i estratègies per a aconseguir l’equilibri emocional.

El programa del taller ha inclòs temes fonamentals com la relació entre el benestar personal i les interaccions socials, destacant com l’autoconeixement influeix en la dinàmica amb els altres. Aquesta perspectiva integradora cerca proporcionar eines pràctiques per a millorar el benestar emocional en el dia a dia.

Des d’Unión de Mutuas, es destaca la importància d’iniciatives formatives com aquesta, que no sols enriqueixen el desenvolupament personal dels participants, sinó que també promouen un ambient laboral més saludable i productiu.

Per a més informació sobre pròximes activitats i recursos relacionats amb el benestar emocional, els interessats poden visitar el portal de Seguretat i Salut d’Unión de Mutuas, on es troben disponibles recursos addicionals i materials d’interès.

Aquesta jornada reafirma el compromís d’Unión de Mutuas a promoure el benestar integral dels seus mutualistes, oferint espais d’aprenentatge i reflexió que potencien la qualitat de vida i l’acompliment professional.