Notícies

24/10/2023

L’alcaldessa de Castelló i Unión de Mutuas impulsen la seua col·laboració en llaures a millorar la seguretat i la salut dels castellonencs

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, i representants d’Unión de Mutuas han acordat en una reunió estrényer i potenciar la seua col·laboració en llaures a millorar la seguretat i la salut dels treballadors.

Durant la trobada, l’alcaldessa va ressaltar el profund compromís d’Unión de Mutuas amb la ciutat de Castelló i els seus treballadors protegits, així com la seua indestructible dedicació a la millora constant de les seues instal·lacions i l’oferta de serveis innovadors als seus mutualistes.
Begoña Carrasco va elogiar els serveis d’Unión de Mutuas destacant l’hospital propi que té la mútua en la capital de la Plana, destacant-ho com un referent en l’àmbit de la traumatologia, tant a nivell local com en el context nacional.

Acompanyant a l’alcaldessa durant la seua visita es trobaven representants de la direcció d’Unión de Mutuas, encapçalada la delegació per la Directora Gerent, Carmen Barber, els Directors Executius, Pilar Jiménez i Pedro Agut, la Directora de Gestió, Teresa Blasco, i el Director de Comunicació i Imatge, Sergio Buñuel.

Carrasco va subratllar que iniciatives col·laboratives com esta evidencien el compromís d’Unión de Mutuas amb la innovació, en la seua constant cerca per proporcionar una atenció sanitària de qualitat als seus mutualistes. Carrasco va emfatitzar la contínua inversió en la millora d’instal·lacions i la incorporació de tecnologia d’avantguarda en els serveis oferits.

També va posar l’accent en la importància que una entitat local com a Unión de Mutuas, amb presència en tot el territori nacional, continue avançant amb un ferm enfocament en el benestar dels ciutadans de Castelló, un compromís que ha perdurat per més de 90 anys a la província.

Així mateix, va ressaltar el suport constant que l’Ajuntament de Castelló brinda a la labor d’Unión de Mutuas i va elogiar l’acompliment dels professionals que treballen en la mútua, que ha aconseguit un alt nivell de satisfacció dels pacients hospitalitzats amb una taxa del 100%.

Unión de Mutuas, amb quasi 90 anys d’història i seu central a Castelló, continua el seu compromís indestructible amb l’excel·lència i la prestació de serveis de qualitat als treballadors. Per a poder abordar este treball, Unión de Mutuas compta amb un equip humà format per més de 600 professionals, que garanteixen amb la seua experiència i dedicació, l’atenció de qualitat als seus treballadors protegits.