Notícies

24/10/2023

L’alcaldessa de Castelló i Unió de Mútues impulsen la seva col·laboració en llaures a millorar la seguretat i la salut dels castellonencs

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, i representants d’Unió de Mútues han acordat en una reunió estrènyer i potenciar la seva col·laboració en llaures a millorar la seguretat i la salut dels treballadors.

Durant la trobada, l’alcaldessa va ressaltar el profund compromís d’Unió de Mútues amb la ciutat de Castelló i els seus treballadors protegits, així com la seva indestructible dedicació a la millora constant de les seves instal·lacions i l’oferta de serveis innovadors als seus mutualistes.
Begoña Carrasco va elogiar els serveis d’Unió de Mútues destacant l’hospital propi que té la mútua en la capital de la Plana, destacant-ho com un referent en l’àmbit de la traumatologia, tant a nivell local com en el context nacional.

Acompanyant a l’alcaldessa durant la seva visita es trobaven representants de la direcció d’Unió de Mútues, encapçalada la delegació per la Directora Gerent, Carmen Barber, la Directora Executiva, Pilar Jiménez, la Directora de Gestió, Teresa Blasco, i el Director de Comunicació i Imatge, Sergio Buñuel.

Carrasco va subratllar que iniciatives col·laboratives com aquesta evidencien el compromís d’Unió de Mútues amb la innovació, en la seva constant cerca per proporcionar una atenció sanitària de qualitat als seus mutualistes. Carrasco va emfatitzar la contínua inversió en la millora d’instal·lacions i la incorporació de tecnologia d’avantguarda en els serveis oferts.

També va posar l’accent en la importància que una entitat local com a Unió de Mútues, amb presència en tot el territori nacional, continuï avançant amb un ferm enfocament en el benestar dels ciutadans de Castelló, un compromís que ha perdurat per més de 90 anys a la província.

Així mateix, va ressaltar el suport constant que l’Ajuntament de Castelló brinda a la labor d’Unió de Mútues i va elogiar l’acompliment dels professionals que treballen en la mútua, que ha aconseguit un alt nivell de satisfacció dels pacients hospitalitzats amb una taxa del 100%.

Unió de Mútues, amb gairebé 90 anys d’història i seu central a Castelló, continua el seu compromís indestructible amb l’excel·lència i la prestació de serveis de qualitat als treballadors. Per a poder abordar aquest treball, Unió de Mútues compta amb un equip humà format per més de 600 professionals, que garanteixen amb la seva experiència i dedicació, l’atenció de qualitat als seus treballadors protegits.