Suma’t al nostre repte i mesura el teu benestar aquest estiu

L’estiu és l’època de l’any en la qual el bon temps i els dies més llargs fan que puguem gaudir més temps amb familiars i amics, passar més temps a l’aire lliure i dedicar temps a nosaltres mateixos i el nostre benestar.

Aconseguir el benestar és a les nostres mans i es pot aconseguir amb accions diàries que podem integrar en els nostres hàbits quotidians. En Unión de Mutuas volem que els mutualistes i treballadors protegits gaudisquen de l’estiu sent conscients del seu benestar. Aconseguir-ho és senzill, però, com ho fem?.

T’animem que et sumes al nostre repte i mesures el teu benestar aquest estiu. Per a això, et farem arribar cada setmana nous continguts, materials i test perquè et autoevalúes i descobrisques quin és el teu nivell de benestar. Segueix els nostres passos per a descobrir com sentir-te bé aquest estiu!.

Ens encantarà que els vostres equips s’animen a participar en el repte del benestar! Totes aquelles persones interessades de l’empresa també poden subscriure’s al nostre repte i rebre cada setmana en el seu correu nous consells. Anima’ls al fet que se subscriguen i començaran així el camí cap al benestar de la mà d’Unión de Mutuas, perquè ‘Benestar és estar bé, també a l’estiu’.

Posem a la vostra disposició cartells per a ajudar-vos a difondre els nostres consells en l’empresa.