Notícies

26/01/2024

Unión de Mutuas, 20 anys compromesa amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat

“Les més de 88.000 visites del nostre vídeo sobre reciclatge demostren l’interès i la sensibilitat de la societat pel que fa a la protecció del medi ambient”

Conscienciar les persones sobre la importància de preservar el medi ambient i de contribuir a la conservació dels recursos naturals per a construir societats sostenibles forma part de l’ADN d’Unión de Mutuas. En el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, la mútua celebra més de 20 anys implicada en la reducció de l’impacte de la seua activitat sobre el medi ambient, cosa que en reflectix el compromís ferm amb la sostenibilitat i la protecció de l’entorn.

Este compromís s’inclou també al Pla d’acció ambiental de l’organització, que establix objectius i desenvolupa accions per a poder continuar avançant en el seu compromís amb la protecció ambiental i amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. La bona gestió d’este pla ha portat a Unión de Mutuas a renovar anualment la certificació ISO 14000.

Cristina Beltrán Gallén, tècnic mediambiental a Unión de Mutuas, assegura que “l’esforç per a difondre este pla beneficia tant els empleats d’Unión de Mutuas com la societat en general. Amb xicotets gestos, ajudarem a preservar els recursos naturals per a futures generacions”. Destaca com a exemple el vídeo que l’organització ha llançat sobre com reciclar correctament. “Les més de 88.000 visites del nostre vídeo sobre reciclatge no reflectixen només el compromís de l’organització amb la sostenibilitat i la consciència ambiental, sinó que demostren l’interès i la sensibilitat de la societat pel que fa a la protecció del medi ambient”. A més a més, Unión de Mutuas ha llançat una nova versió de la seua Guia Mediambiental amb accions encaminades a reduir l’impacte ambiental tant en l’àmbit laboral com en l’àmbit domèstic, que podeu consultar a la seua pàgina web.

Estes accions són només un exemple de com Unión de Mutuas ha utilitzat diverses plataformes per a sensibilitzar i educar la comunitat sobre la importància de la sostenibilitat ambiental. A través d’iniciatives com esta, l’organització busca minimitzar els impactes derivats de la seua activitat, detectar estalvis potencials, reduir la petjada de carboni i contribuir a frenar el canvi climàtic.

Unión de Mutuas se suma al Dia Mundial de l’Educació Ambiental, amb el convenciment que cada xicotet gest ajudarà a protegir el medi ambient i a preservar els recursos naturals.