Notícies

26/01/2024

Unió de Mútues, 20 anys compromesa amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat

“Les més de 88.000 visites del nostre vídeo sobre reciclatge demostren l’interès i la sensibilitat de la societat pel que fa a la protecció del medi ambient”

Conscienciar les persones sobre la importància de preservar el medi ambient i de contribuir a la conservació dels recursos naturals per construir societats sostenibles forma part de l’ADN d’Unió de Mútues. En el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, la mútua celebra més de 20 anys implicada en la reducció de l’impacte de la seva activitat sobre el medi ambient, cosa que en reflecteix el compromís ferm amb la sostenibilitat i la protecció de l’entorn.

Aquest compromís s’inclou també al Pla d’acció ambiental de l’organització, que estableix objectius i desenvolupa accions per poder continuar avançant en el seu compromís amb la protecció ambiental i amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. La bona gestió d’aquest pla ha portat a Unió de Mútues a renovar anualment la certificació ISO 14000.

Cristina Beltrán Gallén, tècnic mediambiental a Unió de Mútues, assegura que “l’esforç per difondre aquest pla beneficia tant els empleats d’Unió de Mútues com la societat en general. Amb petits gestos, ajudarem a preservar els recursos naturals per a futures generacions”. Destaca com a exemple el vídeo que l’organització ha llançat  sobre com reciclar correctament. “Les més de 88.000 visites del nostre vídeo sobre reciclatge no reflecteixen només el compromís de l’organització amb la sostenibilitat i la consciència ambiental, sinó que demostren l’interès i la sensibilitat de la societat pel que fa a la protecció del medi ambient”. A més a més, Unió de Mútues ha llançat una nova versió de la seva Guia Mediambiental amb accions encaminades a reduir l’impacte ambiental tant en l’àmbit laboral com en l’àmbit domèstic, que podeu consultar a la seva pàgina web.

Aquestes accions són només un exemple de com Unió de Mútues ha utilitzat diverses plataformes per a sensibilitzar i educar la comunitat sobre la importància de la sostenibilitat ambiental. A través d’iniciatives com aquesta, l’organització busca minimitzar els impactes derivats de la seva activitat, detectar estalvis potencials, reduir la petjada de carboni i contribuir a frenar el canvi climàtic.

Unió de Mútues se suma al Dia Mundial de l’Educació Ambiental, amb el convenciment que cada petit gest ajudarà a tenir cura del medi ambient i a preservar els recursos naturals.