Notícies

17/06/2024

Unión de Mutuas, reconeguda pel compromís amb la salut cardiovascular del seu personal

Les iniciatives de salut cardiovascular d’Unión de Mutuas són reconegudes a la “IX Trobada Oberta de la REES”

Unión de Mutuas ha sigut distingida amb un accèssit en la categoria de salut cardiovascular durant la “IX Trobada Oberta de la Xarxa Espanyola d’Empreses Saludables (REES)”, celebrada a Vitòria i organitzada per l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST) i Osalan.

La trobada es va centrar en la inclusió laboral com a factor de promoció de la salut i es va alinear amb els objectius de l’Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball 2023-2027. A més dels reconeixements en “Bones Pràctiques en Promoció de la Salut” i “Empresa Saludable i Sostenible”, es van atorgar premis a les categories de Salut Cardiovascular, Salut Mental i Treball Inclusiu.

Unión de Mutuas va ser guardonada pel pla de deshabituació del tabac i es van destacar els resultats positius entre els seus empleats. Este reconeixement se suma a l’obtingut l’any passat com a “Empresa Saludable i Sostenible”, amb què es reafirma el seu compromís amb la salut i el benestar dels seus treballadors.

La directora del Servici de Prevenció Propi d’Unión de Mutuas, Conchín Monzonís, va expressar la seua satisfacció: “Este accèssit reflecteix el nostre esforç continu per a promoure el treball segur i saludable des de totes les perspectives al nostre abast. És un impuls per a continuar fomentant hàbits saludables mitjançant un sistema de treball programat, constant i de qualitat”.

Unión de Mutuas ha implementat diversos plans de promoció de la salut, com “El projecte mentalitza’t”, “El projecte mou-te” i “El pla de mobilitat sostenible”, amb l’objectiu de millorar el coneixement de la seua plantilla en pràctiques saludables. Des de l’any 2013, la mútua està adherida a la Declaració de Luxemburg i forma part de la Xarxa Espanyola d’Empreses Saludables des de 2014, seguint els criteris de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per tal de fomentar espais laborals saludables i confortables.