Notícies

17/06/2024

Unió de Mútues, reconeguda pel compromís amb la salut cardiovascular del seu personal

Les iniciatives de salut cardiovascular d’Unió de Mútues són reconegudes a la “IX Trobada Oberta de la REES”

Unió de Mútues ha estat distingida amb un accèssit en la categoria de salut cardiovascular durant la “IX Trobada Oberta de la Xarxa Espanyola d’Empreses Saludables (REES)”, celebrada a Vitòria i organitzada per l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST) i Osalan.

La trobada es va centrar en la inclusió laboral com a factor de promoció de la salut i es va alinear amb els objectius de l’Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball 2023-2027. A més dels reconeixements en “Bones Pràctiques en Promoció de la Salut” i “Empresa Saludable i Sostenible”, es van atorgar premis a les categories de Salut Cardiovascular, Salut Mental i Treball Inclusiu.

Unió de Mútues va ser guardonada pel pla de deshabituació del tabac i es van destacar els resultats positius entre els seus empleats. Aquest reconeixement se suma a l’obtingut l’any passat com a “Empresa Saludable i Sostenible”, amb què es reafirma el seu compromís amb la salut i el benestar dels seus treballadors.

La directora del Servei de Prevenció Propi d’Unió de Mútues, Conchín Monzonís, va expressar la seva satisfacció: “Aquest accèssit reflecteix el nostre esforç continu per promoure el treball segur i saludable des de totes les perspectives al nostre abast. És un impuls per continuar fomentant hàbits saludables mitjançant un sistema de treball programat, constant i de qualitat”.

Unió de Mútues ha implementat diversos plans de promoció de la salut, com “El projecte mentalitza’t”, “El projecte mou-te” i “El pla de mobilitat sostenible”, amb l’objectiu de millorar el coneixement de la seva plantilla en pràctiques saludables. Des de l’any 2013, la mútua està adherida a la Declaració de Luxemburg i forma part de la Xarxa Espanyola d’Empreses Saludables des de 2014, seguint els criteris de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per tal de fomentar espais laborals saludables i confortables.