Acció social

Ara pots ajudar als refugiats.

En l’actualitat, hi ha més de 70 milions de persones que s’han vist obligades a fugir de les seves llars per la persecució, la violència i la guerra. Amb la finalitat d’assistir a aquestes persones, el Comitè espanyol d’ACNUR (l’Agència de l’ONU per als Refugiats), organització amb la qual col·laborem des d’Unió de Mútues, realitza col·laboracions amb diferents empreses.

Gràcies a la vinculació de la RSC de les empreses amb les àrees de treball d’ACNUR, s’aconsegueix un gran impacte en la vida de les persones refugiades, desplaçades i apàtrides.

El treball d’ACNUR per a ajudar als milions de persones que l’han perdut tot es pot secundar alhora que s’està compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible mitjançant les següents activitats:

  • Finançant un projecte.
  • Realitzant una acció de màrqueting amb causa.
  • Microdonaciones: e-commerce i arrodoniment solidari.
  • Implicant els empleats: sensibilització i micromecenatge.
  • Donant suport a una emergència

Si estàs interessat a assistir als refugiats i realitzar una col·laboració amb el Comitè espanyol d’ACNUR, pots contactar amb Fernando Sevillano, el responsable d’aliances estratègiques del Comitè espanyol d’ACNUR al correu fernando.sevillanoqueipo@eacnur.org. També pots trobar més informació en la pàgina: https://eacnur.org/es/como-ayudar/empresas-fundaciones 

2.000 milions de km: cap a un lloc segur

Ajuda a ACNUR en el seu treball amb els afectats pel Cicló IDAI en el sud d’Àfrica

 

 

 

Cicló IDAI crida d’emergència.