Notícies

18/05/2023

Alumnes de 4t de Relacions Laborals de la Universitat Jaume I visiten l’hospital d’Unió de Mútues

12 estudiants de l’últim curs del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat Jaume I han visitat les instal·lacions d’Unió de Mútues a Castelló. Els ha acompanyat el vicedegà del Grau, Santiago García, i la sessió ha estat dirigida per Sergio Buñuel, Director de Comunicació i Imatge d’Unió de Mútues.

En arribar han realitzat una visita per les instal·lacions de l’Institut de Traumatologia d’Unió de Mútues, l’hospital propi que la mútua té a Castelló i que dona servei als seus treballadors protegits i autònoms adherits amb horari 24 hores, 365 dies. Els estudiants han pogut conèixer totes les innovacions sanitàries del centre, així com l’última tecnologia adquirida, a més de visitar les unitats de diagnòstic per la imatge, la recentment renovada zona de quiròfans i d’hospitalització.

En finalitzar la visita per les instal·lacions, Buñuel ha dirigit una sessió formativa en la qual ha exposat als assistents les competències i funcions de les mútues, els serveis que presten a treballadors protegits i autònoms adherits i aquells aspectes relacionats amb la Seguretat Social en els quals els despatxos professionals interactuen amb la Mútua. D’aquesta manera, els alumnes han pogut conèixer des d’un punt de vista pràctic totes les competències que hauran de gestionar en el seu futur laboral, assignades a les Mútues com a entitats col·laboradores de la seguretat social.

Aquesta visita s’emmarca dins del programa d’estudis de l’alumnat del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de l’UJI que pròximament entraran en el mercat laboral i té com a objectiu reforçar les seves competències per al seu futur desenvolupament professional en l’entorn laboral.