Notícies

12/01/2023

Héctor Colonques, President de PORCELANOSA Grup, assumeix la presidència d’Unió de Mútues

La Junta Directiva d’Unió de Mútues, Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 267, reunida el mes de desembre passat, ha nomenat el Sr. Héctor Colonques nou president de l’entitat, en representació de Porcelanosa S.A. El nou president substitueix en el càrrec a José Mª Gozalbo, qui ha exercit aquesta responsabilitat des de 2007.

Héctor Colonques, nascut en la localitat castellonenca de Vila-real, va fundar Porcelanosa l’any 1973 juntament amb el Sr. José Soriano i el seu germà, el Sr. Manuel Colonques. En l’actualitat és President de PORCELANOSA Grupo, que compta ja amb més de 4.500 empleats. La seva llarga trajectòria professional li fa ser creditor d’una llarga experiència tant en el món empresarial i com institucional.

Des dels seus començaments, Héctor Colonques ha mantingut una estreta relació amb Unió de Mútues i les diferents Juntes Directives que han transcorregut al llarg dels anys a favor del creixement, la professionalització, la proximitat i el servei de qualitat que la mútua ofereix al seu col·lectiu protegit.

En les seves primeres paraules com a president, Héctor Colonques ha agraït i reconegut la labor exercida durant els últims 15 anys per José Mª Gozalbo assegurant que «la seva dedicació, suport i compromís amb els mutualistes ha estat total» i ha posat de manifest la seva voluntat de continuar amb aquesta tasca.

En aquest sentit, ha incidit en els valors de la Mútua, en el treball focalitzat en la millora contínua, en l’eficiència, en l’ètica i en la sostenibilitat del sistema.

Explica estar «il·lusionat per presidir una entitat que exerceix la seva labor a través d’un sistema de gestió i uns valors ferms, que contribueixen a mantenir l’excel·lència en el servei, com així és apreciat pels diferents grups d’interès, gestionant les prestacions econòmiques i sanitàries que com a entitat col·laboradora té encomanada Unió de Mútues amb excel·lents mitjans tecnològics i grans professionals que ofereixen el millor servei al col·lectiu protegit per l’entitat».

Salut Laboral de les empreses mutualistes

Unió de Mútues, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 267, compta amb 36.100 empreses associades i protegeix més de 400.000 treballadors i treballadores. Pel que fa a l’àmbit nacional, el 2021 va gestionar un volum d’ingressos de 383 milions d’euros, amb un excedent positiu de 15,5 milions, i va abonar 260 milions d’euros en prestacions econòmiques.

Té per missió la millora de la salut laboral dels treballadors protegits mitjançant la prevenció i l’assistència sanitària, així com la gestió de les prestacions econòmiques que per llei té assignades. Tot això, amb una gestió basada en l’excel·lència empresarial i el bon govern corporatiu.

La correcta aplicació dels diferents sistemes de gestió en què la mútua està certificada, juntament amb els reconeixements d’Ambaixadora de l’Excel·lència Europea i les tres estrelles QH d’Excel·lència a la qualitat assistencial, justifiquen l’excel·lència dels seus serveis clínic-sanitaris.