Notícies

14/06/2024

Jornada sobre Seguretat Viària: “L’hàbit de tornar” en la seu central d’Unió de Mútues

Aquest matí s’ha celebrat en la seu central d’Unió de Mútues a Castelló la jornada “Seguretat Viària. L’hàbit de tornar”, amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat Viària, commemorat el passat 10 de juny. La jornada ha reunit experts i autoritats de l’àmbit de la seguretat viària amb l’objectiu d’abordar les últimes novetats normatives i les noves estratègies per a una mobilitat més sostenible.

Amb assistents de tota Espanya, tant presencialment com a través d’un seminari web, en la jornada s’han compartit mesures i coneixements per a contribuir a reduir els accidents i fomentar una cultura viària més responsable.

La inauguració de la jornada ha estat a càrrec d’Emilio Gómez, director de l’Àrea de Prevenció a càrrec de Quotes d’Unió de Mútues, qui ha destacat la importància de continuar promovent hàbits segurs entre conductors i vianants, a més d’exposar la necessitat de continuar treballant en la prevenció i conscienciació per a millorar la seguretat viària.

Sra. Mercedes Peris Oliver, Cap Provincial de Trànsit de Castelló (DGT), ha presentat les últimes actualitzacions normatives en matèria de seguretat viària. La seva intervenció s’ha centrat en les noves regulacions i mesures implementades amb l’objectiu de reduir la sinistralitat en les carreteres de la província.

Per part seva, Isabel Cuadros Lorente, regidora delegada de Seguretat Ciutadana, Trànsit i Activitats de l’Ajuntament de Benicàssim, ha exposat el nou paradigma de la mobilitat sostenible. Així doncs, ha detallat la nova ordenança de trànsit de l’Ajuntament de Benicàssim, dissenyada per a fomentar modes de transport més sostenibles i assegurances, adaptant-se a les necessitats actuals de la ciutadania.

Unió de Mútues posa a disposició una sèrie de documents útils en el seu portal de seguretat i salut. Aquests recursos aborden diverses qüestions relacionades amb la seguretat viària i estan disponibles per a tots els seus mutualistes.

Aquesta jornada reforça el compromís d’Unió de Mútues amb la promoció de la seguretat viària i la mobilitat sostenible. La Mútua continuarà impulsant accions i jornades formatives que contribueixin a aquest objectiu, amb la finalitat de conscienciar, reduir la sinistralitat i millorar la seguretat en les carreteres.