Notícies

09/11/2021

Nou servei de l’INSS per a l’autocàlcul de la Base Reguladora de la pensió de jubilació

La Direcció General de l’Institut Nacional de la Seguretat Social ha facilitat informació relativa al nou servei d’autocàlcul de la Base Reguladora de la pensió de jubilació, dirigit especialment a professionals.

Aquesta nova eina determina el període de càlcul necessari, verifica que les bases de cotització estiguen compreses entre la mínima i la màxima i actualitza automàticament l’IPC de les Bases de cotització perquè es puga obtindre de manera àgil una estimació de la Base Reguladora de la pensió de jubilació.

Amb aquest servei es dóna una alternativa d’informació per a quan no es pot facilitar des del simulador de jubilació de “La teua Seguretat Social”, en aquells supòsits en els quals, donada la complexitat de la informació, no es pot obtindre una simulació automàtica.

S’accedeix des de Seu Electrònica, sense necessitat de certificat digital, directament des de l’adreça http://run.gob.es/autocalculo o a través de la pàgina web de la Seguretat Social, www.seg-social.es, en la ruta: Ciutadans/ Pensions/ autocàlcul.

Per a ampliar la informació pots accedir directament a: revista.seg-social.es