Notícies

03/10/2023

Tercer seminari tècnic AMAT: Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral “Tècniques de gestió emocional en la resolució de conflictes”

Dimecres que ve 18 d’octubre de 2023, d’11.00 a 13.00 hores, i el divendres 27 d’octubre de 12.00 a 14.00 hores, tindrà lloc la tercera jornada del “Seminari Tècnic sobre l’Entrenament cap al benestar psicoemocional en l’àmbit laboral”, una iniciativa emmarcada dins del pla d’Activitats Conjuntes, que té com a objectiu ajudar a prevenir i reduir les contingències professionals i comunes en les empreses.

La tercera conferència, sota el títol “Tècniques de gestió emocional en la resolució de conflictes”, serà impartida per Fernando Rubén García, Doctor en Psicologia, coordinador de la Càtedra de Responsabilitat Social en la UCAM i consultor especialitzat en RH, RSC i PRL; i Rosa de la Bruna, diplomada en Magisteri, Màster Practitioner PNL i psicologia transpersonal, Coaching Executiu i d’Equips i experta en psicologia positiva i intel·ligència emocional.

El començament d’aquesta jornada serà el dimecres 18 d’octubre en una sessió en línia de caràcter teòric, i es retransmetrà igualment en streaming i en diferit. El divendres 27 d’octubre tindrà lloc la segona sessió amb una classe pràctica que serà presencial en l’Espai Ronda (Madrid, carrer Ronda de Segòvia, núm. 50) i en línia.

Inscriu-te de manera gratuïta.

Descarregar guia.