Notícies

13/09/2022

Unió de Mútues i el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la CV signen un conveni de col·laboració

Els col·legiats podran realitzar pràctiques professionals a les instal·lacions de la mútua

Unió de Mútues i el Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana, han signat un conveni de col·laboració pel qual els col·legiats interessats podran realitzar pràctiques professionals a les instal·lacions de la mútua a fi de complementar els coneixements adquirits en la seva formació acadèmica afavorint l’adquisició de noves competències.

A més de les actuacions formatives, l’acord obre la possibilitat de crear per part del Col·legi, una borsa de treball a què es podrà adreçar la mútua per a la cobertura de vacants.

El document ha estat subscrit, aquest matí, pel degà del Col·legi de Fisioterapeutes, Josep Benítez, i per la directora territorial d’Unió de Mútues, Mª Ángeles Capilla a la seu de la mútua València Parc Tecnològic.

«És un acord important, ja que la fisioteràpia és una part essencial del tractament de les patologies derivades dels accidents del treball. Els fisioterapeutes formen part dels equips sanitaris que presten assistència sanitària als treballadors protegits de la mútua i fan una feina fonamental, de qualitat, per a la recuperació i rehabilitació dels treballadors i treballadores», ha manifestat la directora territorial d’Unió de Mútues, Àngels Capella.

Per part seva el degà del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana, Josep Benítez, ha destacat la nova línia de col·laboració, ja que «suma beneficis a favor dels col·legiats i dels pacients tractats per la mútua, atesa la gran tasca que realitzen els fisioterapeutes en la cura de la salut i la recuperació de la mobilitat física dels pacients lesionats i amb trastorns musculoesquelètics».

A més, amb la signatura d’aquest conveni, ambdues entitats es comprometen a promoure i desenvolupar activitats formatives i informatives conjuntes en matèria jurídico-laboral, en Prevenció de Riscos Laborals, protecció dels treballadors, així com totes les novetats que sorgeixin a l’àmbit de la salut a la feina.