Notícies

28/02/2018

Unió de Mútues i el SERFEV col·laboren amb les empreses de Sogorb

Unió de Mútues i el SERVEF han organitzat una jornada, celebrada a la seu de la mútua, a Sogorb, dedicada a informar les empreses de la comarca de l’Alt Palància dels serveis que presta el Servei Valencià d’Ocupació i Formació per satisfer les necessitats d’ocupació, d’autònoms i empresaris, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

L’obertura i la inauguració han anat a càrrec de Rafael Zarzoso, empresari i conseller d’Unió de Mútues, mentre que la presentació l’ha fet José Vicente Andrés Peñarroja, director territorial d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

Peñarroja ha destacat l’enorme potencial de la comarca per poder aconseguir la plena ocupació i ha agraït a Unió de Mútues la seva col·laboració per poder celebrar la jornada.

Per la seva banda, Miguel Bolumar, responsable del centre de Sogorb, i Rafael Zarzoso, conseller d’Unió de Mútues, han destacat la vocació de servei de la mútua cap a les empreses i el seu esforç per mantenir-les permanentment informades sobre qualsevol tipus de novetats que puguin afectar la seva pràctica professional.

La ponència ha anat a càrrec de la directora del SERVEF a Sogorb, María Dolores Piquer, qui ha exposat, davant d’un nombrós grup d’assistents, entre els quals es trobaven alcaldes, gerents d’empreses i representants de gestories del Palància, tots els serveis que el SERVEF posa a disposició de les empreses.

En aquesta línia ha destacat la gratuïtat dels serveis basada en la gestió d’ofertes d’ocupació, amb la difusió d’ofertes d’àmbit autonòmic, estatal i europeu; la formació subvencionada per a nous treballadors de l’empresa; la contractació de formació i aprenentatge amb joves de 16 a 30 anys; la gestió i l’assessorament pel que fa a les contractacions dels col·lectius subvencionables, així com els incentius i les bonificacions per la contractació d’aturats.