Notícies

20/02/2023

Unió de Mútues publica una guia sobre l’ús segur de carretons elevadors

El carretó elevador és el mètode més utilitzat com a transport intern de càrregues i mercaderies per les empreses i són molts els sectors que es veuen afectats en produir-se accidents greus o mortals dels treballadors amb aquest vehicle.

Dins del Pla General d’Activitats Preventives, Unió de Mútues s’ha sumat al pla de xoc contra els accidents greus i mortals que ha impulsat el Ministeri de Treball i Economia Social a través del INSST amb l’objectiu de promoure entorns de treball segurs, per a anar reduint progressivament la sinistralitat laboral fins a aconseguir una visió de zero morts en el treball.

En aquest sentit, i sent els accidents amb carretons un dels més freqüents, Unió de Mútues ha desenvolupat, dins de la campanya 0 greus i mortals, una guia amb recomanacions per a informar els treballadors dels riscos i les mesures de seguretat a adoptar per a evitar que aquests accidents succeeixin.

La guia està dirigida als treballadors usuaris de carretons elevadors en els seus llocs de treball amb l’objectiu de pal·liar els riscos que poden ocasionar els accidents greus i mortals.

Tots el material de la campanya 0 greus i mortals està disponible en el Portal de Seguretat i salut d’Unió de Mútues.