Notícies

24/10/2018

Unió de Mútues rep el Premi Europeu a la Gestió i a la Innovació Empresarial

Unió de Mútues, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, ha estat distingida amb el Premi a la Gestió i a la Innovació Empresarial que atorga l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat (AEDEEC), en reconeixement del seu model de gestió basat en l’excel·lència i el bon govern amb el qual contribueix a la millora de la salut del seu col·lectiu protegit.

Amb aquest Premi, AEDEEC pretén posar en valor l’esforç dels qui aposten per projectes d’implantació de nous models de gestió, milloren la competitivitat i l’eficiència, reconeixent el treball dels professionals, de les empreses i de les entitats que realitzen una aposta ferma per promoure i enfortir la innovació empresarial.

Unió de Mútues compta amb una llarga experiència en l’adopció de models innovadors amb la finalitat d’oferir sempre el més excel·lent i el millor dels serveis. La mútua garanteix la cura de la salut dels treballadors i les treballadores a través del model EFQM d’excel·lència empresarial, basat en l’autoavaluació i la millora contínua, assegurant un servei de màxima qualitat i seguretat als treballadors accidentats així com una gestió eficient i eficaç contribuint a la sostenibilitat de la Seguretat Social.

Gràcies a la bona gestió, el col·lectiu associat disposa d’una excel·lent i àmplia xarxa assistencial que dóna resposta a qualsevol patologia laboral i malaltia professional, amb els mitjans tecnològics més avançats, moderns sistemes de diagnòstics, tecnologia 3D i últimes tècniques de rehabilitació virtual.

En aquesta línia, Unió de Mútues disposa de tractaments clínics d’avantguarda i unitats mèdiques especialitzades que, a més de guarir bé, prevenen i agiliten els processos de curació de les malalties de major prevalença en el món laboral com ara els problemes de columna, les lesions en tendons i ossos, o els problemes de la son i cardiorespiratoris.

Tot el treball de la mútua està orientat a aconseguir la satisfacció de les empreses, dels treballadors associats i dels autònoms adherits, per a la qual cosa compta amb sistemes de gestió innovadors, certificats i avalats per AENOR, pel que fa a la Gestió de la Qualitat, la gestió Mediambiental, la gestió de la RSC, la Seguretat del pacient, la gestió d’Empresa Saludable, la gestió per a la Prevenció de Delictes i la gestió de la Seguretat de la informació.

A més de l’excel·lència, el model de gestió de la mútua també està basat en la Responsabilitat Social, assentada sobre l’ètica, el bon govern, el compromís amb la igualtat i la integració de les persones.

Dins del seu compromís amb la responsabilitat social, la mútua està adherida als Principis del Pacte Mundial, els Principis d’Empoderament de les Dones del Pacte Mundial i ONU Dones, a la Carta Europea de la Seguretat Vial, a la Declaració de Luxemburg, i al Charter de la Diversitat.