Notícies

25/06/2024

Unió de Mútues rep la visita del Director General de Treball i Seguretat Laboral, Andrés Lluch

Durant la visita el director de treball ha destacat la importància de la col·laboració públic-privada en matèria de seguretat i salut laboral

Unió de Mútues ha rebut a Andrés Lluch, director general de Treball, Cooperativisme i Seguretat Laboral i director de l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT), al seu Hospital de Traumatologia de Castelló.

Durant la visita, Lluch va conèixer les últimes novetats de la Mútua, tant les relatives a la gestió com aquelles derivades de les inversions que s’estan realitzant en tecnologia sanitària. El centre hospitalari ha estat objecte d’una recent rehabilitació en les seves instal·lacions, principalment en l’àrea quirúrgica, amb la finalitat d’augmentar la satisfacció dels pacients i l’eficiència energètica de les instal·lacions. El director general ha posat en valor l’esforç realitzat i la inversió que s’està realitzant a la Comunitat Valenciana per part d’Unió de Mútues.

Carmen Barber, directora gerent d’Unió de Mútues, va destacar la importància d’aquestes innovacions per a millorar la qualitat de l’atenció als pacients i va subratllar el compromís d’Unió de Mútues amb l’excel·lència en l’àmbit de la salut laboral. “El nostre objectiu és oferir als treballadors els millors recursos i tecnologies per a la seva recuperació i benestar. Unió de Mútues presta un òptim servei als treballadors per compte d’altri i compte propi i aporta un valor afegit a les empreses mutualistes en la col·laboració en la gestió de l’absentisme”, va afirmar Barber.

Andrés Lluch va elogiar la labor d’Unió de Mútues i va expressar la seva admiració per les avançades instal·lacions i l’alt nivell d’atenció ofert. “Unió de Mútues és un exemple a seguir en l’àmbit de la salut laboral. El seu compromís amb la innovació i el benestar dels treballadors és un valor realment destacable”, va declarar Lluch.

La trobada també va permetre a Lluch intercanviar impressions i compartir estratègies per a enfrontar els desafiaments actuals en l’àmbit laboral amb membres de la Junta Directiva i del Comitè de Direcció d’Unió de Mútues, reafirmant el seu compromís de continuar treballant de manera col·laborativa per a millorar la seguretat i la salut laboral de tots els treballadors i treballadores de la Comunitat Valenciana.