Notícies

24/01/2023

Unió de Mútues trasllada i amplia les seves instal·lacions a Girona

Unió de Mútues, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, ha obert les portes del seu nou centro en la ciutat de Girona amb unes instal·lacions més àmplies, funcionals i accessibles. Un trasllat que respon a la planificació de renovació de les instal·lacions de l’entitat per a millorar les dotacions i mitjans i oferir un servei de màxima qualitat al col·lectiu mutualista, en aquest cas, a la província de Girona.

El nou centre té una excel·lent ubicació, en el número 11 del carrer Sant Eugenia, a tant de solo 300 metres de l’estació central del ferrocarril i l’estació d’autobusos. Ocupa una superfície de 220 metres quadrats, adaptat a les persones amb diversitat funcional, amb un sistema de guiat amb encaminament tacte-visual per a persones invidents i rampes d’accés. També disposa d’equipaments eficients energèticament, pel que respecta a la il·luminació i la climatització.

Antonio Orozco, director territorial de Catalunya, ha destacat que Unió de Mútues, amb més de 25 anys de presència a Girona, ha estat sempre molt vinculada a aquesta ciutat i a les seves empreses i treballadors, assessorant-los en matèria de prevenció i oferint-los seguiment i control de la incapacitat temporal i la gestió de les prestacions per un equip de professionals sanitaris i administratius

L’obertura d’aquest centre forma part del pla de millora i reforçament de la xarxa de centres i serveis d’Unió de Mútues, i comporta la mateixa activitat prestada fins ara en el centre assistencial de la mútua al carrer Miquel Blay, que ha cessat la seva activitat.