Notícies

26/06/2020

Campanya «Spain For Sure»

El Ministeri d’Afers exteriors, el Foro de Marques Renombrades Espanyoles, la Cambra de Comerç d’Espanya i la CEOE han llançat la campanya internacional «Spain for Sure», una iniciativa que recull, a través dels testimonis d’espanyols molt coneguts mundialment, els valors que retraten a Espanya com a país: l’esforç, la resiliència i, sobretot, la fiabilitat i la seguretat.

Atesa la situació actual de l’epidèmia a Espanya, aquest projecte col·laboratiu té com a objectiu generar confiança com element clau per a sortir de la crisi. Per a això, utilitza com a principal suport un espot que transmet, mitjançant una vintena de personalitats de l’esport, l’empresa, la recerca i la gastronomia, un missatge per a dir al món que Espanya és un país segur des del punt de vista sanitari i també jurídic, un país modern, compromès, acollidor, fort, solidari i fiable, un país de possibilitats per al comerç i la inversió.

En el vídeo figuren com a «ambaixadors honoraris» Pau Gasol, Rafa Nadal, Fernando Alonso, Carolina Marín, José Andrés, Ana Botín, Valentín Fuster i María Blasco, entre altres, els quals exposen com a fortaleses d’Espanya la capacitat de superació, la voluntat de mirar cap endavant, un país en el qual confiar, en el qual creure, el millor país per a viure, per a treballar i per a visitar. Vore vídeo