Notícies

11/06/2021

Mesures per passar un estiu segur i saludable

Unió de Mútues obre la campanya de prevenció de la salut en l’època estival dirigida a empreses i treballadors. Amb el lema VeranUM, temps per a gaudir en positiu i amb seguretat, l’entitat ofereix recomanacions i consells que ajudin a viure l’estiu de manera saludable, prevenir riscos i fomentar el benestar emocional.

La psicòloga clínica d’Unió de Mútues, Carmen Navarro, assenyala que, després d’un any difícil i complicat a causa de la pandèmia, és important “iniciar la temporada estival amb una actitud positiva en enfortir el nostre benestar psicològic, cuidar la nostra salut, les nostres relacions, el nostre estat de satisfacció personal i felicitat, motivar-nos amb el que fem cada dia i desenvolupar les nostres capacitats i el nostre creixement personal”.

A aquest objectiu respon la campanya VeranUM, que mitjançant un conjunt de materials i suports divulgatius −cartells, infografies i vídeos−, ofereix les claus i les pautes per poder passar un estiu el més sa, feliç i segur possible.

En aquest sentit, per sensibilitzar a empreses i treballadors sobre la importància de la seguretat i el benestar físic, la campanya desenvolupa continguts que apel·len a la responsabilitat mitjançant el compliment de les mesures de seguretat i protecció contra la COVID-19, que ens protegeixin i protegeixin als que ens envolten.

A més, VeranUM inclou recomanacions per afrontar i gaudir d’aquesta temporada amb una actitud positiva, que incideix en l’autocura, el maneig de les emocions, la millora de la qualitat de les nostres relacions, el desenvolupament de les nostres capacitats i l’equilibri entre cos i ment.

Així mateix, per gaudir amb salut i aconseguir un estiu ple i reparador, la Mútua ha editat tres vídeos amb propostes orientades a aconseguir la felicitat personal i la cura de la salut emocional mitjançant la pràctica de la meditació de la mà dels professionals de la Mútua.