Notícies

27/01/2022

Unió de Mútues reforma l’àrea quirúrgica del seu hospital de referència de Castelló

Unió de Mútues continua amb el seu pla de millora, renovació i modernització de l’àrea quirúrgica del seu centre hospitalari de referència, l’Institut de Traumatologia, ITUM, de Castelló, especialitzat en cirurgia ortopèdica i traumatologia, el qual ofereix assistència sanitària, curativa i rehabilitadora a les empreses mutualistes, als treballadors protegits, i als autònoms adherits.

Les obres que s’estan duent a terme afecten, principalment, al bloc quirúrgic i l’àrea de cirurgia major ambulatòria, i suposaran «una millora dels estàndards de qualitat i eficiència energètica», segons ha manifestat el responsable d’Edificis i Instal·lacions d’Unió de Mútues, Emilio Gómez.

La reforma inclou una nova distribució i ubicació dels espais de treball i la incorporació d’equipaments amb tecnologies d’última generació, que reforcen i suposen un pas més a l’alta qualitat sanitària que l’ITUM dispensa als treballadors accidentats i hospitalitzats.

Tot això s’emmarca en el pla estratègic de l’entitat en el qual aquestes obres de millores de l’ITUM eren necessàries per a continuar avançant i continuar prestant un servei basat en l’excel·lència centrat en el pacient; amb instal·lacions i equipaments renovats, aplicant la tecnologia més innovadora i oferint durant tot el procés assistencial el millor servei i el màxim nivell de salut i benestar.

«Gràcies a la modernització periòdica de les instal·lacions, els treballadors protegits que pateixen un accident laboral són atesos de manera immediata i sense esperes, per a adequar la durada dels processos a la recuperació òptima de la persona treballadora i reduir l’absentisme laboral», ha explicat el responsable de la mútua, Emilio Gómez.

100% de satisfacció dels treballadors hospitalitzats a l’ITUM

L’Institut de Traumatologia d’Unió de Mútues, ITUM, està dotat amb els mitjans tecnològics més avançats. Juntament amb les Unitats Mèdiques Especialitzades disposa de tractaments innovadors en rehabilitació com són la cambra hiperbàrica, la cinta antigravitatòria, la tecarteràpia, la plataforma multiaxial, el sistema virtual Rehametrics i la tecnologia de nova generació per a la rehabilitació muscular Human Tecar.