Notícies

27/06/2019

Unió de Mútues rep el guardó Accord a la Qualitat Social

Pel seu compromís amb el desenvolupament humà, econòmic i mediambiental sostingut

Unió de Mútues ha sigut distingida amb el guardó Accord a la Qualitat Social de l’Empresa 2018 que atorga la Cambra de Comerç de Castelló. La directora adjunta d’Unió de Mútues, Teresa Blasco, ha rebut de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig, aquesta distinció que reconeix a les empreses que impulsen i desenvolupen bones pràctiques en l’àmbit de la qualitat social i fan de l’acció social un factor essencial de la seva activitat.

L’entrega del guardó Accord ha tingut lloc en la seu de la Cambra, en un acte organitzat per aquesta institució en la qual també s’ha fet entrega dels premis a l’Exportació i Turisme, i que ha comptat amb una elevada representació institucional.

A més del president Ximo Puig, han estat presents el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el president de la Diputació Provincial, Javier Moliner, la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Dolores Guillámon, i la subdelegada del Govern, Soledad Ten.

El Guardó Accord compta amb una forta consolidació i arrelament en el teixit social i econòmic de la província de Castelló, per això, actualment és el major referent pel que fa al reconeixement públic d’aquelles empreses compromeses amb el desenvolupament humà, econòmic i mediambiental sostingut.

El jurat ha valorat la trajectòria d’Unió de Mútues amb la responsabilitat social i la cerca permanent en l’excel·lència i la qualitat en matèria de seguretat i salut laboral. Així mateix, ha distingit la seva adhesió a les bones pràctiques no obligatòries i el seu compromís amb la promoció de la igualtat de tracte i oportunitats, i la inclusió social.

Com a entitat col·laboradora amb la Seguretat Social, Unió de Mútues té com a principal activitat la protecció i la cura de la salut de les persones treballadores, per a les quals gestiona, mitjançant el model EFQM d’excel·lència empresarial, les prestacions, econòmiques i sanitàries, que té encomanades.

A més de l’excel·lència, el model de gestió de la mútua recau sobre la Responsabilitat Social, l’ètica, el bon govern, la sostenibilitat, la transparència, la igualtat, el compromís amb els grups d’interès, la integració de les persones, la cura mediambiental, i el compromís social.

En l’entrega dels premis també han sigut reconegudes en la modalitat Exportació i Turisme les empreses UBE Corporation Europe, Ape Cerámica, Kerafrit, Lighting Technologies TRQ, Construplas, Bonemodels, Gastroadictos, Emsevall, les coves de Sant Josep de la Vall d’Uixó, el Festival Internacional de Música -FIB- de Benicàssim i el Museu Inacabat d’Art Urbà, MIAU.