Notícies

22/09/2020

El projecte “R-Evolució Industrial: Prevenció i reptes 4.0” ha quedat finalista en la III edició dels Premis Prevencionar 2020 en dues categories: Innovació Preventiva i Comunicació en PRL.

Aquests gal·lardons biennals s’atorguen a aquelles persones, associacions, empreses, entitats o institucions i programes o treballs que col·laboren en la millora de la qualitat de la cultura preventiva i la seva sostenibilitat, així com en el desenvolupament de bones i innovadores pràctiques preventives en el camp de la salut, seguretat i benestar en el treball.

Els Premis Prevencionar els convoquen Prevencionar i e-saludable, mitjans líders especialitzats en el camp de la Salut, Seguretat i Benestar en el Treball i es lliuraran a la ciutat de Còrdova els dies 24 i 25 de setembre de 2020.

El projecte “R-Evolució Industrial: Prevenció i reptes 4.0” és una iniciativa pionera i col·laborativa que analitza els riscos laborals emergents resultants de la relació persona-màquina i aborda els reptes fins ara desconeguts i inexplorats de l’ús de tecnologies habilitadores a l’entorn de treball.

Així mateix, té per objectiu donar suport i orientar a l’empresa en la gestió del canvi i traçar les pautes perquè la transformació aconsegueixi posar en el centre a les persones sota el lema “una indústria 4.0 més productiva, més segura i més humana”.

L’equip de professionals que ha sumat les seves inquietuds per a impulsar aquest estudi el formen: la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana, FEMEVAL, Unió de Mútues, l’Institut Tecnològic Metalmecànic, Moble, Fusta, Embalatge i Afins AIDIMME, la Federació Empresarial de la Fusta i Moble de la Comunitat Valenciana FEVAMA, Unimat Prevenció i l’Agrupació Empresarial per a la Innovació dels Processos Productius del Metall i Afins, VALMETAL. A tots ells, des d’açí els donem l’enhorabona!!!